Hoofdstraat 8 | 5109 AC | 's Gravenmoer
+31 (0) 85 2017923
info@zerogas.nl
een woning zonder gas is dichterbij dan u denkt

Meer informatie over de ClimateBooster

ZEROgas: topkwaliteit warmtepompen en zonnepanelen

Meer comfort met minder energie

De ClimateBooster is een geruisloos ventilatorsysteem, waarmee u het rendement en comfort van de meest voorkomende radiator vergroot. Omdat u de woning met een ClimateBooster op een lagere watertemperatuur kunt verwarmen, bespaardt u veel energie. En dat levert naast een aangenaam en snel verwarmde ruimte ook een lagere energierekening op.

COMFORTVERHOGEND

De ventilatoren van de ClimateBooster verspreiden de aanwezige warme lucht snel en gelijkmatig over een groot oppervlak. Grote temperatuurschommelingen in één ruimte zijn daardoor verleden tijd. Het vetrek is in een kwart van de normale verwarmingstijd op de gewenste temperatuur.

ONDERHOUDSVRIJ

Periodiek onderhoud zoals filters of onderdelen vervangen is niet nodig.

GELIJKWAARDIGHEIDSVERKLARING

Dankzij de gelijkwaardigheidsverklaring weet u zeker dat dit innovatieve product geld en energie bespaart voor de huurder en voor de verhuurder de nodige punten oplevert in de huurenergie index.

LANGE LEVENSDUUR

U heeft er na de installatie weinig omkijken naar: de ClimaeBooster is een betrouwbaar systeem met een lange levensduur (>10jaar) en een goede garantieregeling.

PLUG AND PLAY

De ClimateBooster wordt simpel met magneten vast geklikt onder de dubbelplaats radiator. Daarna plaatst u de magnetische temperatuursensor en totslot gaat de stekker in het stopcontact. Dat is alles.

 GEBRUIKSVRIENDELIJK EN VOLLEDIG AUTOMATISCH

Door middel van slimme software schakelt de ClimateBooster zichzelf aan en uit zonder knoppen of schakelaars. Het systeem regelt ook zelf het benodigde vermogen.

ENERGIELABEL VERBETEREN

De ClimateBooster helpt u op een eenvoudige, snelle en voorelige manier het energielabel van woningen te verbeteren. Zo kunt u een verlaging van label realiseren zonder dat u radiatoren hoeft te vervangen en bijvoorbeeld muren moet repareren of te behangen.

KOELEN

Met de ClimateBooster kunt u eenvoudig de bestaande radiatoren geschikt maken voor koeling. In de winter kunt u het systeem gebruiken voor een verhoogde warmteafgifte, en in de zomer kunt u de ClimateBooster in combinatie met een koudebron (zoals een warmtepomp) gebruiken voor koeling.

Bestel hier uw ClimateBooster

Er zijn twee soorten ClimateBooster producten beschikbaar. Voor twwee -of drieplaatsradiatoren de Radiator Pro.
Voor een convector kiest u voor de Convector Pro.  
Convector Pro

€ 175,94

vanaf

  • Geluidsarm
  • Tot 60% hogere warmteafgifte
  • Bespaart jaarlijks 126 KG CO2 per huishouden
Bestel

Technische uitleg werking ClimateBooster

ClimateBooster levert de radiator pro en de convector pro . Deze radiator ventilator en convector ventilator verhogen de warmteafgifte van radiatoren en convectoren.

Radiator Pro installatie

Haal tot 80% meer warmte uit uw radiator of convector door het toepassen van één van onze producten. Kijk voor het laatste nieuws en informatie op www.climatebooster.nl