Innovatiepark 34 4906 AA Oosterhout
+31 (0) 85 2017923
info@zerogas.nl
een woning zonder gas is dichterbij dan u denkt

Zonnepanelen en warmtepomp

ZEROgas: topkwaliteit warmtepompen en zonnepanelen

Zonnepanelen

Met zonnepanelen investeert u in een duurzame toekomst én u verdient geld: u bespaart op uw energierekening, terwijl de energieprijzen stijgen maakt u gebruik van gratis, groene stroom en uw investering levert u al snel 10% meer op dan rente over een spaartegoed bij de bank.

Energietarieven

De prijs van energie verschilt van dag tot dag, maar de stijgende lijn is in de loop der jaren duidelijk zichtbaar geworden. Zo zijn elektriciteitsprijzen voor particulieren sinds 2003 meer dan 60% toegenomen. Dit kan nog versnellen door de combinatie van een toenemende vraag en het opraken van fossiele voorraden. In de toekomst zullen we naar verwachting dan ook een groter deel van onze inkomsten aan energie besteden.

Zonnepanelen Zonnepanelen  Zonnepanelen Zonnepanelen

Fossiele brandstoffen          

De voorraad fossiele brandstoffen, zoals aardolie, aardgas, steenkool, is eindig. Het is moeilijk te voorspellen hoe lang we gebruik kunnen blijven maken van deze voorraden, maar ooit is het op. Het is dan ook belangrijk om tijdig alternatieven te vinden en introduceren, om de gigantische omslag van de huidige energiebronnen naar de nieuwe in goede banen te leiden. Elektriciteit is eenvoudig toepasbaar en gelukkig niet beperkt door beperkte aardse voorraden. Duurzame technieken die elektriciteit opwekken, zoals zonne-energie, zijn veelbelovend en ontwikkelen zich razendsnel.

Bent u benieuwd wat zonnepanelen u als particulier, zakelijk of VvE kunnen opleveren? Wij informeren u graag waarom de aanschaf van zonnepanelen een goede investering in de toekomst is.

Onze producten
Wij stellen hoge eisen aan onze producten. Wij gebruiken zonnepanelen van de merken LongiSolar en Panasonic Onze zonnepanelen ook op de lange termijn een hoog rendement hebben met een goede service en gunstige garantievoorwaarden. Wij bieden dan ook uitsluitend panelen en omvormers aan van hoogwaardige en bekende merken die hun kwaliteit al hebben bewezen. Denk daarbij aan een hogere energieopbrengst, een langere levensduur en minder uitval. Ook gebruiken wij de beste bevestigingsmaterialen. Zo weet u zeker dat uw panelen veilig op uw dak liggen, ook bij een eventuele storm.

Op een zonne-energiesysteem moet u immers zeker 25 jaar zorgeloos kunnen vertrouwen. Uw stroomprijs staat daarmee gelijk voor 25 jaar vast.

Enphase micro-omvormers of SolarEdge optimizers
De omvormer is het hart van uw systeemen bepaalt uw rendement. Er zijn verschillende type omvormers op de markt. Traditionele string omvormers en micro omvormers uitgerust met de laatste technologie. Onze omvormer systeemen zijn ontworpen om de allerbeste prestaties uit uw zonnepanelen te halen. Zowel SolarEdge als Enphase zetten daarmee nieuwe standaarden in betrouwbaarheid, eenvoud en veiligheid. Enphase micro-omvormers zetten de stroom van elk individueel zonnepaneel direct om in wisselstroom voor uw dagelijkse gebruik. SolarEdge zorgt ervoor dat er een optimaal rendement behaald word uit een afzonderlijk zonnepaneel. Dit is het grote verschil met de meer traditionele string-omvormersystemen. Onze (micro-)omvormers halen daarmee de beste prestaties uit elk afzonderlijk zonnepaneel.

Een lucht/water warmtepomp in combinatie met zonnepanelen is dé ideale combinatie om flink energie te besparen en uw CO2-uitstoot drastisch terug te dringen.

Met behulp van fotovoltaïsche zonnepanelen kunt u uw warmtepomp van duurzame stroom voorzien, evenals al uw andere apparaten in huis. Om het hele jaar over voldoende warm tapwater te beschikken, kunt u voor een standaard huishouden een boiler van circa 200 á 300 liter aan de installatie koppelen. In de wintermaanden kost dit wel wat meer elektriciteit, maar die kan door zonnepanelen in de zomermaanden ruimschoots worden opgewekt. Als u over voldoende zonnepanelen beschikt, kunt u het fossiele energieverbruik zelfs – over een heel jaar gezien – tot nul reduceren.

Tel uit uw winst…

De voordelen: u bent niet langer afhankelijk van uw energieleverancier en prijsstijgingen van energie, u spaart het milieu en uw portemonnee. De gemiddelde terugverdientijd van een dergelijke installatie bedraagt minder dan tien jaar.